Nieuws

  • 08 januari, 2020
     Uitnodiging info-avond Open Maas en WaalWil jij jouw bedrijf, vereniging, sportclub, goede doel, museum of organisatie op de kaart zetten? Dan is dit jouw unieke kans!  Beste EvelienZaterdag 6 juni 2020 vindt de 3e editie van Open Maas en Waal plaats en we willen met deze editie groter...

Ondernemer van de maand

De ondernemer van de maand kan alleen maar de Kerstman zijn. Al jaren zorgt hij dat iedereen aan het einde van het jaar cadeautjes krijgt.

Wederom zullen wij als bestuur hem helpen en bij alle leden een presentje aan komen bieden. Dit doen wij persoonlijk om ook de leden die niet altijd aanwezig kunnen zijn, de hand te schudden en fijne feestdagen te wensen.

Mochten wij je niet aan treffen, dan wordt het presentje bij de deur gelegd en wensen wij vanaf hier iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar.

14 JANUARI INFO-AVOND OPEN MAAS EN WAAL

 

Uitnodiging info-avond Open Maas en Waal

Wil jij jouw bedrijf, vereniging, sportclub, goede doel, museum of organisatie op de kaart zetten? Dan is dit jouw unieke kans!

 

Beste Evelien

Zaterdag 6 juni 2020 vindt de 3e editie van Open Maas en Waal plaats en we willen met deze editie groter uitpakken dan ooit. Het plan is om vele bezoekers van zowel binnen als buiten Maas en Waal (Den Bosch, Tiel, Nijmegen, Oss) naar de regio trekken.

 

Wij hopen dat zoveel mogelijk bedrijven, verenigingen, organisaties etc. hun deuren openen. Bijvoorbeeld om bezoekers een kijkje in de keuken te geven, om nieuwe klanten, personeel of leden te werven. Alles is mogelijk.

Informatieavond 14 januari

 

Wij nodigen en dagen je uit om dinsdag 14 januari 2020 om 20.00 uur in D’n Bogerd in Druten de informatieavond voor Open Maas en Waal bij te wonen.

 

Tijdens deze avond zullen we het concept en de grote kansen die er voor jouw bedrijf zijn, toelichten.

 

Ook heten wij je op deze avond van harte welkom om je aan te melden als deelnemer, mee te denken, ideeën aan te dragen en zeker ook om jouw enthousiaste idee in praktijk te brengen.

 

Voor wie?

 

Vrijwilligers, bedrijven, instellingen, musea, clubs etc. uit Wijchen, Druten, West Maas en Waal en Beuningen zijn welkom op de informatiebijeenkomst. Open Maas en Waal is namelijk een concept van en door ons allemaal.

 

Uiteraard zorgen wij voor een kop koffie en een drankje, zullen we posters klaar hebben liggen om mee te nemen, maar horen we vooral ook graag jouw ideeën om hier een fantastische (en jaarlijks terugkerende) dag van te maken.

 

Mis deze kans niet

 

Met Open Maas en Waal willen we de bekendheid van Maas en Waal als regio promoten en daarmee ook de bekendheid van de vele prachtige bedrijven, sportclubs, organisaties etc. die actief zijn in dit gebied. Wij bieden je een podium om jouw bedrijf in de spotlights te zetten!

 

Kom langs op de informatieavond en ontdek wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

 

Aanmelden

We zouden het op prijs stellen als je je vooraf wilt aanmelden, zodat we weten met hoeveel personen we rekening mogen houden. Dit kun je eenvoudig doen door een mailtje te sturen naar info@openmaasenwaal.nl.

 

Wij hopen op een grote opkomst!

 

Met ondernemende en sportieve groeten,

 

Organisatie Open Maas en Waal

 

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering